ŞIRNAK / ULUDERE - Hilal Şeyhan Ortaokulu

Hilal Şeyhan Ortaokulu

05414790625 Ahmet DEMİRTAŞ
Adres
HİLAL BELDESİ YILDIZ MAH. CUMHURİYET CAD. HILAL ŞEYHAN ORTAOKULU SİTESİ NO 80 ULUDERE / ŞIRNAK
Vizyon
Hilal Şeyhan İlköğretim Okulu olarak; teneffüslerde çalınan müzikten öğrencilerin eğitimine, tuvalet lavabolarının hijyenine, veli görüşmelerinden tören alanına, sınıf düzeninden bahçe düzenine kadar her şey, her türlü ayrıntı gözetilerek en kaliteli şekilde planlamaya çalışılmaktadır. Okulumuzun temel vizyonu, yapılan her işte kaliteyi sağlamaktır. Öğrencilerimizi ailesine, çevresine ve milletine yararlı, karşılaştıkları zorlukları rahatça aşabilen ve tercih edilen kişiler olarak yetiştirmek ve ilçemizin en iyi okulu olmaktır.
Misyon
Biz Hilal Şeyhan İlköğretim Okulu olarak, milletimiz ve vatanımız yararı doğrultusunda, sevgi, saygı ve hoşgörü ile yoğrulmuş, ahlaki ve kültürel değerlere sahip çıkan, çağdaş yenilikleri keşfederek kendisini, çevresini ve toplumunu daha ileriye taşıyacak yeterli bilgi ve beceriye sahip öğrenciler yetiştiririz. Bundan dolayı biz, öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak; onların bilgili, yetenekli ve kendine güvenen bireyler olarak ywtişmelerine zemin hazırlamak ve onlara 21. yüzyılın çoğalan ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Öncelikli olarak öğrencilerimizin temel akademik bilgi ve becerilere sahip olmalarının yanı sıra, kendisine ve başkasına değer veren, okulu ve öğrenmeyi, bilgiye ulaşma yollarını önemseyen; moral ve ahlaki değerlere, sanat ve insanlığa sahip çıkan, kendi kendine yeten, kazandığı bilgi ve becerileri ailesi ve çevresi ile paylaşan birer birey olmaları için çalışıyoruz.
Başarılar
1- Okulumuz Şırnak genelinde yapılan Hentbol turnuvasında il üçüncüsü olmuştur. 2- 2016-2017 Yıldız Kızlar masa tenisi il ikinciliği 3- 2017-2018 Küçük Kızlar ve Yıldız Kızlar masa tenisi il ikinciliği 4- 2018-2019 Yıldız Erkekler masa tenisi ilçe ikinciliği ve il üçüncülüğü 5- 2018-2019 Yıldız Erkekler voleybol ilçe birinciliği ve il üçüncülüğü 6- 2018-2019 Küçük Erkekler masa tenisi ilçe birinciliği ve il birinciliği 7- 2018-2019 Yıldız Kızlar voleybol ilçe ikinciliği
Ulaşım
Ulaşım, Şırnak´tan Uludere veya Beytüşşebab´a hareket eden bütün dolmuşlarla sağlanabilmektedir.
İL MERKEZİNE 40 KM, İLÇE MERKEZİNE 9 KM UZAKLIKTA
Masa Tenisi, Voleybol, Futbol, Basketbol, Badminton